X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

O fetiță de un an a murit după ce mama sa a lăsat-o într-o mașină

20 iul. 2017,, 18:11  
1301 0

Copila ar fi murit deoarece a fost lăsată în mașină, timp de șase ore, în timp ce mama ei s-a dus la coafor. Mama copilei, în vîrstă de 25 de ani, a fost arestată după ce fetița ei în vîrsta de un an a decedat.

Potrivit antena3.ro, care citează Daily Mail, oficialii poliției din Georgia, SUA, spun că Dijanelle Fowler a ajuns la programarea de la coafor la ora 10.04 și a lăsat-o pe fiica sa, Skylar, în mașină, cu instalația de aer condiționat pornită.

În scrut timp, după ce femeia a intrat în salonul de coafură, mașina s-a oprit, iar bebelușul a fost lăsat să se sufoce de cald în mașina încinsă, timp de 6 ore, fără ca mama ei să o verifice.

Înregistrările de pe camera de supraveghere arată că femeia s-a întors la mașină la ora 16.00, dar nu a sunat la poliție, ci a rugat un barbat de la salon să o ajute sa pornească autoturismul.

Poliția crede că în acel moment fetița de un an era deja decedată, motiv pentru care mama ei i-a acoperit trupul cu haine pe care le avea în autoturism.


Nu este bine părinții să-și lase copiii în maşină nici pentru cîteva minute, deoarece în automobilul surpraîncălzit, organismul celor mici se deshidratează rapid și apare șocul termic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?