Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Filip: Nimeni dintre cei care au avut de suferit nu va fi lăsat fără ajutor

20 iul. 2017,, 16:51   Politică
2998 0

La Guvern a avut loc astăzi şedinţa Comisei pentru Situaţii Excepţionale, prezidată de Prim-ministrul Pavel Filip.

În cadrul reuniunii au fost examinate mai multe aspecte privind alocarea mijloacelor financiare și eliberarea unor bunuri materiale din rezervele materiale de stat, pentru lichidarea consecințelor calamităților naturale care au avut loc în perioada aprilie-iunie curent, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Executivului.

În context, Premierul a exprimat o dată în plus apreciere serviciilor specializate pentru mobilizare şi munca depusă la lichidarea consecințelor calamităților naturale.

„Am demonstrat tuturor că în situații grele, împreună sîntem o forță și putem face față oricărui pericol sau dificultăți. Nimeni dintre cei care au avut de suferit nu va fi lăsat fără ajutor”, a declarat Prim-ministrul Pavel Filip.

Astfel, în cadrul şedinţei s-a decis alocarea mijloacelor financiare în sumă de 7,199 milioane de lei pentru r-ul Cimişlia, 1,299 pentru r-ul Drochia, 1,500 milioane de lei pentru r-ul Ungheni, 2,698 milioane de lei pentru Ministerul Afacerilor Interne şi 1,862 milioane de lei pentru Ministerul Apărării. De asemenea, s-a dispus eliberarea de bunuri materiale din rezervele materiale ale statului pentru lichidarea consecinţelor calamităţilor naturale din lunile aprilie, mai și iunie 2017.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?