Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

O artistă din România, acuzată că ar fi FURAT o melodie de la o interpretă de la noi

20 iul. 2017,, 13:01   Showbiz
4148 2

În urmă cu cîteva zile, Maria Constantin, o interpretă din România, care a devenit cunoscută mai mult după Vocea României a lansat o nouă melodie, dar și un videoclip controversat.

Melodia a stîrnit un scandal destul de grav. Maria Constantin este acuzată de furt de Irina Antoci, o cîntăreață de muzică populară de la noi, care este stabilită de ceva timp în Italia. Cea din urmă susține că piesa îi aparține, că a fost scrisă chiar de ea acum cîțiva ani și se numește ”Scrisoare de la mama”.

O cântăreață cunoscută din România, acuzată că ar fi FURAT o melodie de la o interpretă de la noi: ”Am de gând să o dau în judecată” - VIDEO Maria Constantin/Facebook Maria Constantin, interpretă din România

Contactă de cei de la wowbiz.ro artsita de la noi le-a declarat:

”Piesa a fost înregistrată îm 2008 la asociația de stat pentru proprietatea intelectuală din Republica Moldova în 2009. Am de gînd să acționez din punct de vedere juridic” , a precizat Irina Antoci.

O cântăreață cunoscută din România, acuzată că ar fi FURAT o melodie de la o interpretă de la noi: ”Am de gând să o dau în judecată” - VIDEO Irina Antoci/Facebook Irina Antoci, interpretă de la noi


Aceasta a mai precizat că atunci cînd a auzit piesa interpretată de Maria Constantin a fost uluită și că i-a trimis acesteia un mesaj, dar toate au fost șterese.

”Eu nu vreau faimă, eu creez cîteva piese pe an pentru ascultătorii mei fideli. Mie îmi este suficient! Mi-a fost călcat pe inimă pentru că s-a zis că piesa mea e creată de altcineva și asta nu pot să permit. Piesa asta este trăită, este autobiografică! Nu se poate așa ceva”, a mai adăugat Irina.

Ascultați cele doua piese, cea interpretată în 2009 de Irina Antoci și cea din 2017 de Maria Constantin.

IRINA ANTOCI - cîntăreață de la noi

MARIA CONSTANTIN - interpretă din România

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?