Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Percheziții de amploare în raionul Ialoveni (VIDEO)

20 iul. 2017,, 12:10   Societate
3387 0

Percheziții de amploare în casa unui bărbat, în vîrstă de 42 ani, domiciliat într-o localitate din raionul Ialoveni, transmite NOI.md.

Acesta este bănuit de păstrarea ilegală de arme și muniții, fiind reținut pe un termen de 72 de ore, în izolatorul Direcției de Poliție a mun.Chișinău.

Forțele de ordine au descins percheziții autorizate în gorspodăria bărbatului, unde au fost depistate arme cu țeava lisă și ghintuită, cartușe de diferit calibru, tuburi de cartușe utilizate, o grenadă, pulbere, precum și un obuz de artilerie de calibrul 36 mm. În acest sens, la fața locului au fost solicitați angajații Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare din cadrul IGP, pentru a fi sigilate și transportate în condiții speciale de securitate. Potrivit informațiilor preliminare constatate de către experți. Totodată, au fost ridicate două arme de vînătoare cu țeava lisă, două arme automat cu țevile ghintuite, precum și două pistoale de modele neidentificate deocamdată. Prin urmare, toate munițiile și armele ridicate vor fi supuse unor expertize balistice de către experți.

Conform legislației penale în vigoare, bănuitul riscă să fie sancționat de către instanța de judecată cu privare de libertate pe un termen de la 2 ani pînă la 7 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?