X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Moldovean implicat în contrabandă cu țigări încătușat de polițiști

19 iul. 2017,, 17:01   Societate
1715 0

În urma unor percheziții domiciliare în raionul Ialoveni, angajații Poliției de Frontieră au depistat patru saltele gonflabile care au fost folosite la trecerea ilegală a țigărilor peste frontiera de stat, notează NOI.md.

Descinderile au avut loc ieri, 18 iulie 2017, la domiciliul cetățeanului moldovean, documentat la începutul lunii curente pentru traversarea ilegală a graniței și bănuit de implicare în activitatea de contrabandă cu produse de tutungerie.

Amintim că în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră ”Frăsinești”, patrula a reținut în timp ce revenea în țară, prin înot rîul Prut, un locuitor al satului Horești, raionul Ialoveni. Mai mult, pe malul Prutului au fost depistate bunurile care îi aparțineau, două saltele pneumatice, o pompă, două perechi de curele și o sumă impunătoare de bani – 1700 de lei MD și 19 200 de lei RO, fapt ce a dat de bănuit că bărbatul ar fi implicat în activitatea de contrabandă cu țigări.

În prezent, bărbatul se află în arest pentru 30 de zile, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările, cu acumularea probelor necesare, în vederea stabilirii vinovăţiei şi aplicării măsurilor legale ce se impun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?