Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Solistul trupei Depeche Mode, spitalizat în Belarus

19 iul. 2017,, 03:30   Externe
1939 0

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a fost spitalizat în Belarus. Din cauza acestor probleme medicale, concertul pe care formația britanică ar fi trebuit să îl susțină luni seară în capitala acestei țări, Minsk, a fost anulat, informează site-ul post-punk.com.

Trupa Depeche Mode a făcut acest anunț prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul ei.

"Vă anunțăm, cu regret, că, din cauza îmbolnăvirii unui membru al trupei, Depeche Mode nu va putea să susțină un concert în această seară (17 iulie, n.r.) la Minsk Arena din Minsk, Belarus. În prezent, analizăm toate opțiunile pentru a reprograma acest show în partea finală a turneului. Ne așteptăm să putem să vă oferim informații suplimentare despre acest lucru în interval de o săptămînă. Îi rugăm pe fanii care aveau bilete pentru concertul din această seară să aștepte noi informații despre reprogramarea show-ului și/sau rambursarea contravalorii biletelor. Prezentăm scuze tuturor fanilor noștri din Minsk și le mulțumim pentru înțelegere și răbdare", se afirmă în mesajul publicat pe site-ul trupei Depeche Mode.

Potrivit unor surse din Rusia, afecțiunea de care suferă Dave Gahan pare să fie de natură "gastrointestinală".

Formația britanică are programate alte trei concerte în perioada următoare — la Kiev, pe 19 iulie, Varșovia, pe 21 iulie, și Cluj-Napoca, pe 23 iulie.


Într-un anunț publicat marți, în jurul prînzului, pe contul oficial de Facebook al formației, trupa Depeche Mode a anunțat că starea de sănătate a solistului Dave Gahan s-a ameliorat, iar formația își va continua turneul european așa cum era prevăzut.

"sîntem bucuroși să vă anunțăm că starea lui Dave s-a ameliorat, iar noi ne vom continua drumul prin Ucraina astăzi, pentru a susține concertul de la Kiev mîine seară. Trupa așteaptă cu nerăbdare să susțină ultimele concerte din cadrul turneului ei european și se va întîlni cu toți fanii ei din Kiev, mîine, din Varșovia, vineri, și de la Cluj, duminică", se afirmă în acest anunț oficial.

Concertul din 23 iulie marchează prima vizită a trupei britanice la Cluj-Napoca, acesta fiind totodată ultimul show din segmentul european al turneului "Global Spirit", de promovare a celui mai recent album al grupului.

Scena de pe Cluj Arena va avea aproximativ 50 de metri lățime și 20 de metri adîncime, fiind decorată cu ecrane uriașe pe care vor rula proiecții pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

"Nu doar scena reprezintă însă un punct important în desfășurătorul pregătirilor pentru duminică, ci și zona de backstage care îi va găzdui pe cei trei membri ai trupei și echipa lor. Martin Gore și Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, însă Dave Gahan va avea propria lui cabină. Artistul rămîne consecvent în preferințe, optînd pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru. Mai mult decît atît, Dave prefera ca inclusiv ceștile de cafea, prosoapele, draperiile și chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete. De altfel, atît Dave cît și colegii lui prefera mici detalii care să dea personalitate spațiilor în care își vor petrece timpul. Tocmai de aceea și mobilierul va fi unul special, artiștii optînd pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma, la nevoie, în scaune sau șezlonguri', au transmis organizatorii într-un comunicat.

Organizatorii anunță și că Dave Gahan a preferat ca în echipa lui personală de securitate să fie și o femeie, urmînd ca de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o femeie, masseur și instructor de fitness profesionist.

Accesul pentru concertul de duminică se va face începînd cu ora 17.00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmînd ca de la ora 17.30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19.30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cînta Maya Jane Coles, DJ și producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmînd să își înceapă concertul în jurul orei 20.45.

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arena din perioada următoare, în zonă vor fi aplicate și cîteva restricții de circulație. În perioada 17 — 25 iulie, între orele 23.30 — 04.30, pe Splaiul Independenței, de la intersecția cu Strada Uzinei Electrice pînă la intersecția cu Strada George Coșbuc, circulația va fi oprită. Pe 23 iulie, între orele 10.00 — 24.00, pe Aleea Stadion, circulația va fi, de asemenea, oprită.

Pe 23 iulie, în ziua concertului, între orele 17.00 — 24.00, circulația va fi oprită pe strada George Coșbuc, de la intersecție cu Strada Cardinal Iulia Hossu, pînă la intersecția cu Splaiul Independenței, circulația va fi oprită.

Accesul la concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vîrstă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?