X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cei mai buni absolvenți, premiați de Dodon cu „Diploma de Onoare” (FOTO)

18 iul. 2017,, 16:41   Politică
3348 2

O sută dintre cei mai buni absolvenți de liceu din Republica Moldova, promoția 2017, au fost premiați cu „Diploma de Onoare” a Președintelui Republicii Moldova.

În urma analizei performanțelor înregistrate la examenele de bacalaureat și în activitatea extracurriculară, inclusiv participări la diferite concursuri naționale și internaționale, au fost distinși cîte doi reprezentanți din fiecare raion al republicii, șapte absolvenți ai instituțiilor de învățămînt din stînga Nistrului, mai mulți absolvenți ai liceelor din municipiile Chișinău și Bălți și din UTA Găgăuzia.


„Țin să menționez faptul că se examinează posibilitatea lansării, în colaborare cu diferite state, a unui program prezidențial special de formare a rezervei de cadre pentru instituțiile de stat și economia națională ale Republicii Moldova. La momentul de față există deja o înțelegere cu Federația Rusă, la acest subiect, ale cărui detalii vor fi comunicate în timpul cel mai apropiat.

Îmi exprim convingerea că Festivalul „Generația Viitorului”, inclusiv decernarea ”Diplomelor de Onoare” va deveni o tradiție frumoasă și o platformă de comunicare și stabilire a relațiilor de prietenie între tinerii din Republica Moldova”, a scris șeful statului.

Respectivul eveniment se înscrie în Festivalul „Generația Viitorului” și este un gest de atenţie și motivare a tinerilor, precum și un imbold spre noi performanțe înregistrate în CV-urile personale și în istoria statului Republica Moldova.

De menșionat că astăzi, 18 iulie, în PMAN, începînd cu ora 18:00, sub egida președintelui se va da un concert cu participarea interpreților din Moldova, Romînia și Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?