Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Leancă îi dă peste nas lui Ghimpu

18 iul. 2017,, 11:41   Politică
5643 4

Vicepreședintele Parlamentului și liderul PPEM, Iurie Leancă, vine cu o reacție după ce Mihai Ghimpu a adresat o scrisoare procurorului general, unde cere să se investigheze implicarea fostului prim-ministru, Iurie Leancă, în frauda bancară.

„Corespondența lui Ghimpu continuă.După scrisoarea către Dumnezeu, Ghimpu se adresează lui Harunjen. Înainte de a se adresa instanțelor din Moldova ar fi cazul să se documenteze mai bine. Însă și mai bine ar fi să își facă griji pentru persoanele pe care le-a delegat în diferite funcții, care furau și continuă să fure fără remușcări din banii publici. Poate îi vor răspunde totuși”, se arată în mesajul postat pe o rețea de socializare.

Cel mai probabil, aici: „Iată un motiv real să mai adreseze încă o scrisoare divinităților”, fostul premier s-a referit la faptul că recent, Mihai Ghimpu i-a adresat o scrisoare lui Isus Hristos, în care scria că procurorii arestează persoane nevinovate.

Liderul PL, Mihai Ghimpu, a expediat o nouă scrisoare procurorului general, Eduard Harunjen. De această dată, liberalul a cerut să fie investigată implicarea fostului prim-ministru, Iurie Leancă, în frauda bancară.Potrivit lui Ghimpu, actualul vicepreședinte al Parlamentului ar avea tangență vădită cu „furtul miliardului”.

Săptămîna trecută, președintele PL Mihai Ghimpu i-a expediat o scrisoare procurorului general Eduard Harunjen, în care a solicitat să fie informat cu privire la etapa în care se află ancheta privind frauda bancară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?