X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Termoelectrica va premia cei mai responsabili consumatori

18 iul. 2017,, 10:31   Societate
2574 0

Blocurile locative din capitală fără datorii pentru încălzire vor fi premiate, notează NOI.md cu referire la un comunicat al S.A. Termoelectrica.

Potrivit întreprinderii, acestea vor beneficia gratuit de spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne de încălzire. Oferta face parte din campania anuale „Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara”.

Campania este una tradițională și reprezintă o apreciere pentru cei mai responsabili consumatori.

Pentru a putea benefica de oferta lansată de Termoelectrica S.A. este necesar ca gestionarii blocurilor locative, care au achitările la zi, să vină o solicitare oficială către Termoelectrica S.A., pînă la 31 august 2017.

Lista obiectivelor care urmează a fi răsplătite va fi făcută publică la 1 septembrie 2017, pe site-ul www.termoelectrica.md, după actualizarea informaţiei privind achitările înregistrate pentru energia termică consumată de blocurile locative din municipiul Chişinău.


Serviciile de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire sînt obligatorii și costă cîteva mii de lei. De regulă, acestea sînt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu. Banii economisiţi pot fi redirecţionaţi de către gestionari pentru executarea altor lucrări investiţionale sau de modernizare a blocurilor locative.

În cadrul ediției de anul trecut a campaniei ”Achiţi iarna – fii răsPLĂTIT vara” au fost premiate 14 blocuri locative.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?