Polițiștii au dat buzna la stațiile terminus ale rutei 101 (VIDEO)

Polițiștii au dat buzna la stațiile terminus ale rutei 101 (VIDEO)

Polițișii au desfășurat controale inopinate la staţiile terminus ale rutei 101, notează NOI.md.

Astfel, au fost depistate şi documentate mai multe încălcări admise de către şoferi, privind respectarea regulilor de exploatare a mijloacelor de transport, destinat pentru transportarea cetăţenilor.

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 17 procese verbale cu privire la contravenţii, şi anume pentru exploatarea vehiculelor cu defecte tehnice în sistemul de frînare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, cu defecte tehnice interzise prin regulile de circulaţie rutieră sau efectuarea transportului rutier fără a deține copia conformă a licenței de transport rutier pentru vehiculul rutier cu care este efectuat transportul. Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în mărime de la 500 lei până la 1000 lei.

Totodată au fost remise prescripţii administratorilor de rute, pentru înlăturarea defecţiunilor depistate în urma verificărilor.Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

Evgraff 18 iul. 10:27

De ce oare primaria n-ar vrea sa organizeze microbuzele in regim public-social, debarasand acest serviciu, arhinecesar municipiului, de comerciantii fraudulosi, care au depasit toate notiunile de masura?!

Врвг №1 17 iul. 13:21

Demult trebuia asa ceva... mai ales la ruta 101
Dar si la multe alte rute nu e mai buna starea tehnica a microbuselor,
La ruta 120 la fel sunt citeva rapciugoase
124 mergi in unelea ca in caruta.....

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load