X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sîrbu dă cărțile pe față! Am putea avea alegeri parlementare anticipate?

17 iul. 2017,, 09:39   Politică
7999 10

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Sergiu Sîrbu, vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), a fost întrebat: Cît adevăr este în afirmaţiile că, după modificarea sistemului electoral, vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate?

„Nu consider că este cazul să mai discutăm despre niște afirmații nefondate și în mod vădit rău intenționate. Acest scenariu al anticipatelor este susținut de partidele care vor să trimită Moldova din nou în haos pentru a profita politic de această situație. Acest lucru nu se va întîmpla. Am văzut ce a însemnat instabilitatea politică pentru țara noastră. Iar noi ne dorim pace, siguranță și stabilitate”, a declarat el.

Întrebat pe cît de oportune i se par alegerile anticipate ale Primarului capitalei, Sergiu Sîrbu a răspuns: „O soluție trebuie de găsit pentru locuitorii capitalei. Au fost deja cîteva situații de criză, să le spunem. Este adevărat că Primul ministru s-a implicat, a gestionat foarte bine și a găsit soluții rapide. Dar dumnealui trebuie să aibă grijă de o țară întreagă. Chișinăuienii au nevoie de un primar care să fie preocupat cu prioritate de cetățenii acestui municipiu. Sper să se găsească cît mai repede o astfel de soluție”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?