Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

A rămas fără o roată la maşină din cauza unei gropi în asfalt

16 iul. 2017,, 15:30   Societate
1806 0

A păţit-o un şofer din oraşul Codru, municipiul Chişinău. Bărbatul spune că a vrut să evite un accident, însă a ajuns cu maşina în groapă. Automobilul a fost ridicat şi dus la un atelier auto. Imaginile video de la accident au fost expediate redacției noastre de către un martor ocular.

"În continuare găuri în stradă, găuri mari în care nu o singură mașină și-a deteriorat piesele, i-a priviți ce adîncime de gaură, extraordinar, mai sus de gleznă. Și iată, caz proaspăt, priviți ce bucurie are omul, vedeți mașina cum este deteriorată, lovită", se relatează în înregistrarea trimisă redacţiei noastre.

Pentru reparaţia maşinii bărbatul va fi nevoit să plătească pînă la opt mii de lei.

"Am ieșit afară, roata era ruptă, dată într-o parte de la mașină. Eu nici nu-mi închipui cum o sa pot repara automobilul, dar m-oi adresa la primărie și poate m-or ajuta. În primul rînd trebuie de luat măsuri într-un loc repară petse 20 de metri mai departe nu-i reparat nu înțeleg ce fel de reparație cum se face", a spus şoferul păgubaş, Constantin.

Acesta nu este singurul şofer, care şi-a stricat maşina din cauza gropilor din asfalt.


Localnicii spun că gropile de pe drum pun în pericol şi viaţa pasagerilor din microbuzele care circulă prin oraş.

Edilul oraşului Codru susţine că drumul este în gestiunea Primăriei Capitalei.

"Această stradă este în orașul Codru, dar este reparată de Primăria Municipiului Chișinău, pentru că pe ea circulă mijloace de transport public. Noi am făcut trei demersuri la Direcția Transport a Primăriei Municipiului Chișinău, dar nu știu de ce nu au început încă lucrările", a spus primarul orașului Codru, Vladimir Munteanu.

Reprezentanţii Direcţiei Transport din Chişinău, deocamdată, nu au comentat situaţia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?