X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Șevciuk, surprins în fața unui bloc din Chișinău (FOTO)

16 iul. 2017,, 00:26   Politică
10406 9

Ex-liderul de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, a fost suprins în fața unui bloc din centrul capitalei. Imagine cu acesta a fost postată pe o rețea de socializare de către activistul civic, Valeriu Pașa.


"Eu am înțeles că Șevciuc e în Chișinău. Dar chiar să fim oare vecini? Upd. Apropo, dle Andrian Candu, ziceați că e ceva cu securitate, ăsta mornăia că vor să atenteze la el. Poate îl duceți naibii de lângă copiii noștri dacă e așa treaba? De dorit exact în capătul opus al străzii Bernardazzi, în penitenciarul 13", conține mesajul postării.


Fostul șef al regiunii transnistrene, Evgheni Șevciuk și soția sa, Nina Ștanski, trăiesc într-o casă de lux în centrul capitalei, sub securitatea personală.Șevciuk s-a refugiat la Chișinău după ce așa zisele autorități de la Tiraspol au deschis mai multe dosare penale pe numele său.


Acum o săptămână, Jizdan a declarat că oamenii legii de la Chișinău nu știu unde se află fostul lider de la Tiraspol. „Deocamdată nu am avut niciun contact, nicio declarație. Ne-am autosesizat din mass-media. După ce vom investiga, oricum trebuie de făcut careva acțiuni, care o să demonstreze adevărul sau vice-versa. Deocamdată vedem ceea ce spune Facebook-ul și rețelele de socializare”.


Președintele Parlamentului spune contrariul. Candu confirmă aflarea fostului lider de la Tiraspol Evgheni Șevciuk la Chișinău și afirmă că se află sub monitorizarea autorităților moldovene.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?