Ghinion pentru Chirtoacă! Mandatul de arest i-a fost prelungit (VIDEO)

Ghinion pentru Chirtoacă! Mandatul de arest i-a fost prelungit (VIDEO)

Primarul Dorin Chirtoacă va sta în arest la domiciliu încă cel puțin 25 de zile.

Decizia de prelungire a mandatului de arest la domiciliu pe numele edilului a fost luată acum cîteva minute de către magistrații de la Judecătoria sectorului Buiucani. Judecătorii au admis parțial demersul procurorilor, care au cerut prelungirea mandatului de arest cu încă 30 de zile.

Noul mandat de arest la domiciliu expiră la data de 13 august. Decizia magistraților poate fi însă contestată la Curtea de Apel.

Primarul Dorin Chirtoacă a declarat că este nemulțumit de hotărîrea judecătorilor, consideră că acesta este un abuz la adresa sa și că se înceracă denigrarea imaginii sale. Edilul a pus că va contesta decizia la Curtea de Apel.

Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arest la domiciliu pe numele primarului motivînd că dacă va fi eliberat sub control judiciar, există riscul ca edilul să participe la noi infracțiuni, să influențeze martorii și să se eschiveze de la urmărirea penală.

Amintim că azi, procurorul care instrumentează cazul a declarat că dosarul pe numele lui Dorin Chirtoacă va fi expediat în judecată în scurt timp. Întrebat de jurnaliști la ce sumă ajunge mita pe care ar fi luat-o primarul general din proiectul cu parcările, procurorul a evitat să numească o cifră, dar a spus că este vorba despre mită „în proporții deosebit de mari”.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

moldoveanu 15 iul. 11:57

удяляют сообщения не за мат, а за содержание.
повторяю:
важно что молдоване сами сажают своих воров.
и даже если сажают сегодня те же воры, есть надежда что до этих тоже подойдёт очередь.
нужны новые люди и нужно чтобы молдоване наконец поняли свою ответственность за страну и то что здесь происходит.
тогда не будут выбирать таких персонажей как додонов.

moldoveanu 15 iul. 09:01

oarecare nadejde totusi este ca unii hoti sunt trasi la raspundere.
bineinteles ca astea tot sunt hoti, dar speram ca si la aistea le va veni rindul.
moldovenilor vine timpul de a mai strinje haturile celor de la putere si a mai innoi personajele la putere.
totusi poporului e nevoe de participat mai activ in cea ce se petrece, luind raspunderea de tara in manile noastre.

Ion 14 iul. 21:48

În parodia asta de stat fiecarui șefuleț, cît de mic, i se poate intenta dosar penal, iată, amu verbește Voronin, spune că Dodon a primit 3 mllioane $ numai pentru alegerea lui Timofte, de fapt toți știu de asta. Și de mai multe potlogării povestește. Cîți ani trebuie unuia pentru 3 milioane pentru vot? Da pentru altele. Și sigur că Dodon nici pe departe nu-i singurul. Miliardul așteaptă unii. Mai închide-ti gura, o sa v-a între muștele. Iaca unul Șor, fostul șef de la Banca de economii, cum a fost înîlnit la Orhei? Poporul ista, inclusiv și eu, merită pe deplin guvernul, conducerea și tot ce are. Fiind că se vinde și se cumpără. Majoritatea, În orice caz, în careva posturi nimeresc cei care se cumpără și se vănd. Bine încă că avem așa așezare geografică. În Africa tot era să fim ultimii la toate capitolele, mai jos de 2 ori decțt Zimbabve. Moldova n-are viitor, doar Unirea poate salva situația.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load