Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Amendă în urma unei fotografii postate pe Facebook

15 iul. 2017,, 01:00   Externe
2046 0

O poză publicată pe Facebook i-a adus o amendă unei femei din Oradea.

Ea aruncase saci cu gunoi la marginea oraşului şi a fost fotografită de cineva, care a publicat apoi pozele pe reţeaua de socializare. Imaginile au fost văzute de poliţiştii locali care au găsit-o pe femeie şi au sancţionat-o.

Sacii cu moloz şi resturi menajere au fost abandonaţi pe o stradă de la periferia oraşului. Acolo au fost văzuţi de un orădean, care i-a fotografiat şi a postat pozele pe un grup de Facebook. Poliţiştii locali s-au autosesizat şi au descoperit-o rapid pe femeie. 2000 de lei a fost amenda pe care a primit-o.

Monica Ambro - purtător de cuvînt Poliţia Locală Oradea: „O simplă depozitare legală la groapa de gunoi presupune o taxă pentru tona de moloz de 15 lei.”

Administratorul grupului de Facebook "Oradea sîntem noi", pe care au apărut fotografiile cu deşeurile aruncate la întîmplare, spune că autorităţile urmăresc postările utilizatorilor.


Bogdan Bealcovschi - administratorul grupului "Oradea sîntem noi": „Oamenii care postează aici postează nemulţumirile. Autorităţile urmăresc ceea ce se întîmplă şi încearcă să ia măsuri.”

Localnică: „Să posteze? Foarte bine! Foarte bine şi dacă îi prinde, să îi şi amendeze calumea.”

Localnică: „Poliţia nu poate să fie tot timpul peste tot şi aşa, măcar, cine vede sesizează, poliţia merge.”

Pe lîngă amenda primită, femeia a fost obligată să cureţe zona unde a aruncat deşeurile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?