Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Apollo” Cipru a zdrobit „Zaria” Bălţi cu scorul de 3:0

14 iul. 2017,, 15:00   Sport
2131 0

Clubul bălţean „Zaria” a fost învins cu scorul de 3:0 de echipa cipriotă „Apollo” în primul meci al manşei a doua de calificare a Ligii Europei.

Intriga meciului a dispărut deja în minutul 28 al întîlnirii după ce balonul de trei ori a ajuns în plasa porţii fotbaliştilor moldoveni. De două ori după şuturi exacte în timpul jocului şi o dată – din penalti.

De fapt, rezultatul victorios al fotbaliştilor din „Apollo” în meciul cu „Zaria” era previzibil, deoarece echipa cipriotă în rating se află mai sus de cea moldovenească. Casele de pariuri, de asemenea, aveau puţine îndoilei în victoria clubului „Apollo”, de aceea acceptau pariuri cu coeficientul de 1,43. În acelaşi timp, în cazul succesului echipei „Zaria” – 7,5.

Cel mai mult pe suporterii clubului „Zaria” ar trebui să-i indispună indicii tehnici dezamăgitori ai meciului. Ciprioţii au atacat poarta bălţenilor de 21 de ori, de 11 ori au lovit în ţintă. Jucătorii moldoveni au lovit în poartă o singură dată, dar pe alături. „Apollo” a avut şapte cornere, „Zaria” – trei. Gazdele au deţinut balonul în proporţie de 70%, oaspeţii – de 30%. Fotbaliştii moldoveni i-au depăşit pe ciprioţi numai după numărul de faulturi – 17 faţă de 14.

Meciul retur va avea loc pe 20 iulie la Chişinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?