X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Fiica lui Bill și Hillary Clinton acuzată

15 iul. 2017,, 03:30   Externe
1749 0

Puțin cunoscutul scriitor din Albany, Christopher Yanes Kimberly, în vîrstă de 56 de ani, intenționează să o dea în judecată pe Chelsea Clinton, pentru încălcarea drepturilor de autor.

Potrivit reclamantului, fiica binecunoscuților politicieni Bill și Hillary Clinton i-ar fi furat ideea de a scrie o carte pentru copii despre feminism.

Cartea scrisă de Chelsea „She Persisted “ a apărut pe rafturile magazinelor pe data de 30 mai a acestui an. În ea autoarea într-o formă accesibilă pentru copii a povestit istoriile cîtorva femei celebre americane, care „au depășit circumstanțe nefavorabile, creînd imaginea Statelor Unite ale Americii“.

El a direcționat versiunea finală a operei sale la Penguin Young Readers – filiala uneia dintre cele mai mari edituri din lume Penguin Random House, care se ocupă de publicarea literaturii pentru copii.

Însă directorul PYR Jennyfer Loja, potrivit afirmațiilor lui Kimberly, în loc de publicarea operei i-a transmis ideea lui Chelsea Clinton, care a și publicat cartea.


Acum, scriitorul speră să obțină prin instanța de judecată 150 mii de dolari despăgubiri de la Chelsea Clinton și editură.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?