X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Modificarea unei legi care a intrat în vigoare acum o lună, urmează a fi votată din nou (VIDEO)

13 iul. 2017,, 17:30   Politică
3372 0

Modificarea unei Legi care deja a fost modificată și a intrat în vigoare acum cîteva săptămîni în urmă a trezit nemulțumirea deputatei Oxana Domenti.

Președinta Comisia protecţie socială, sănătate şi familie acuză reprezentanții Guvernului de iresponsabilitate și analiză superficială în unele domenii.

„Aveți o propunere de a modifica o Lege recent intrată în vigoare, pe 16 iunie 2017. Acest fapt, în opinia noastră, dar și a altor experţi, denotă o iresponsabilitate şi o analiză superficială a domeniului dat de către autorităților statului. Anume voi, autoritățile statului generați această instabilitate legislativă. Veniți cu o modificare care a intrat în vigoare luna trecută și voi acum o modificați din nou. Aceasta este o barieră pe calea investiţiilor în Republica Moldova. De ce sînt necesare acest modificări într-o perioadă atît de mică”, a întrebat Domenti.


Potrivit reprezentantului Guvernului, modificarea se referă la fondatori și acționarii străini cărora li se acordă dreptul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. „Noi venim cu o claritate asupra investițiilor, dar și revederea perioadelor de timp”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?