Imagini halucinante de la o fabrică de mezeluri! (VIDEO)

Imagini halucinante de la o fabrică de mezeluri! (VIDEO)

Şobolani morţi, muşte şi miros insuportabil.

Asta au descoperit astăzi inspectorii de la Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor la o fabrică de producere a mezelurilor din Capitală. Frigiderul în care era păstrată carnea, s-a defectat încă acum două săptămîni, nici ambalajele pentru produse, nu mai erau bune.

În data de 26 iunie, angajaţii au depistat că frigiderul nu funcţionează. În cîteva zile mirosul a devenit insuportabil. Muncitorii au sesizat inspectorii ANSA.

Reprezentanţii întreprinderii dau vina pe o altă firmă de la care au închiriat spaţiul, dar şi pe ANSA care spun ei încearcă să le saboteze afacerea şi să preia utilajele.

„Au deconectat frigiderul la indicaţia directorului. Din ce cauză s-a defectat? Din motiv că a fost deconectat şi conectat incorect sursa de energie. Este o încercare de atac raider, deposedarea întreprinderii de toate utilajele”, a spus juristul  companiei, Andrei Cojocari.

Reprezentanţii companiei care au oferit spaţiul dezmint acuzaţiile şi spun că au reziliat acum cîteva luni contractul cu fabrica de mezeluri.

„Noi nu cunoaştem motivele staţionării acestui frigider. Pe data de 23 iunie 2017 au fost ravagii şi schimbări bruşte ale vremii în Capitală. Poate să fie factori diferiţi, defectare de tehnică, a precizat juristul companiei, Natalina Guţan.

Inspectorii ANSA susţin că activitatea firmei a fost sistată temporar şi în luna decembrie din cauza mai multor nereguli grave. Iar, frigiderul nu are autorizaţie sanitar-veterinară.

„Au fost constatate încălcări deosebit de grave în procesul de producere şi prelucrare a cărnii şi producerii mezelurilor. S-a prescris suspendarea temporară a unităţii în cauză. Această instalaţie nu este autorizată sanitar-veterinar”, a declarat inspectorul pincipal ANSA Chişinău, Eugeniu Straistă.

În frigider sînt păstrate cîteva zeci de kilograme de carne şi 800 de kilograme de salam.
„Cu siguranţă toată cantitatea respectivă va fi nimicită. Pe termen cît mai restrîns va fi emisă dispoziţia respectivă”, a specificat inspectorul pincipal ANSA Chişinău, Eugeniu Straistă. Inspectorii ANSA au refuzat să comenteze acuzaţiile şi susţin că în acest caz au fost pornite mai multe dosare.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu9 comentari

iliea 16 iul. 10:47

DE CE NU NUMITI CUM SE NUMESTE INTREPRINDEREA CA OAMENII SA STIE ,SA NU MAI CUMPERE SALAMURILE DE LA ASA INTREPRINDERI..ORI AS LUAT MIDA SI SA ASTUPA TOT.

vasia 14 iul. 09:06

почму не называют фирму .ждут взятку и все хорошо

Валентин 14 iul. 03:02

Бизнес по Молдавски-Сегодня Обнаружили и Пресекли,а Завтра после Взятки Замянут и Закроют Это Дело!!!

коля 13 iul. 20:21

уВЕРЕН,СОГЛАСНО УМНИКАМ ВО ВСЕМ ВИНОВАТ ПУТИН, СТАЛИН И БРЕЖНЕВ. ОНИ ОБИДЕЛИ И ОПУСТИЛИ МОЗГАМИ И ЖАДНОСТЮ ДАНКУ И К

молдовеану 13 iul. 19:14

имеет место конфликт хозяиствующих субьектов
одни расторгли договор аренды здания и холодильника, где были остатки мяса и колбасы которое протухло.
но это не значит что мясо пошло на производство колбасы или тухлая колбаса пошла в магазин.
не нужно обманывать или поддерживать одно из сторон конфликта.
злопыхателям приведу пример руского качества сыра:
рабочие молочного завода в омске перед производством сыра любят оздаравливаться, купаясь в молоке.
очень хороший сыр получается, отмечают росияки, настоящее импортозамещение.

vasea 13 iul. 17:54

Mezgust SRL,se vede din acte

Dancu 13 iul. 17:40

Preparatele erau pregatite pentru Dodon.

zloi procuror 13 iul. 17:28

Не сообщают название фирмы для того чтобы мзду снять в денежном эквиваленте и потом дело замять. Новый способ зарабатывания денег - увы.

Владимир 13 iul. 17:07

Почему-же вы не называете как называется предприятие, что-бы люди знали кто делает колбасу-отраву. Или лучше промолчать.? Не в этом-ли наша "национальная особенность"!!!...

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load