X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Polițiștii au spart lacătul de la ușa unui garaj! Ce au găsit în interior? (VIDEO)

13 iul. 2017,, 12:40   Capitala
7282 3

Polițiștii au deconspirat o reţea frauduloase, bine organizată şi dirijată de trei bărbaţi, care comercializau alcool contrafăcut atît pe teritoriul capitalei, cît și a țării, notează NOI.md.

Potrivit probelor acumulate, aceştia ar fi asigurat tarnsportarea şi comercializarea băuturilor alcoolice contrafăcute atît pe teritoriul Capitalei cît şi în raioanele ţării. Ei s-au dovedit a fi cu vîrstele cuprinse între 20 ani şi respectiv 61 ani, domiciliaţi în Chişinău, care ar fi obţinut profituri în proporţii deosebit de mari, fără a achita impozite conform legii, astfel prejudiciind bugetul statului.

În acest context poliţiştii au descins percheziţii autorizate în două garajuri, unde erau păstrate buteliile cu alcool etilic. La faţa locului au fost depistate 52 de butelii din plastic, dintre care 7 vase erau pline cu alcool, iar în celelalte persista încă mirosul specific de alool etilic. Totodată au fost ridicate înscrisuri de ciornă, privind evidenţa vînzărilor ilegale de băuturi alcoolice, precum şi bani în sumă de 25 370 lei şi 300 euro. Încăperile au fost sigilate conform procedurii pînă la decizia instanţei de judecată, iar bărbaţii sînt cercetaţi penal pentru practicarea ilegală de întreprinzător.

Bănuiţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 47 000 lei la 67 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?