Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Vladimir Putin, alături de o femeie misterioasă (VIDEO)

14 iul. 2017,, 01:00   Externe
8775 9

Vladimir Putin a fost cît pe ce să o arate lumii întregi pe iubita lui.

O doamnă misterioasă, îmbrăcată în roșu, a fost filmată în mașina liderului rus. Fostul spion KGB vizita o mănăstire din nordul Rusiei alături de această femeie, dar fotoreporterii au fost pe urmele lui. După ce s-a dat jos din mașină, Vladimir Putin i-a deschis ușa să coboare din mașină, apoi, într-o fracțiune de secundă i-a trîntit-o în nas, scrie click.ro.

Probabil Putin a simțit că este urmărit. Scenele bizare au fost filmate la o mănăstire, pe care liderul rus o vizita alături de o doamnă misterioasă. Acesta era să dezvăluie accidental cine este femeia alături de care își petrece bună parte din timpul liber, relatează tabloidul britanic The Sun. Vladimir Putin a fost cel care a condus mașina 4×4, iar pe bancheta din spate se afla o doamnă în roșu, pe care el a vrut să o ajute, ca un gentlemen, să coboare din mașină, dar care n-a apucat să se dea jos. Aparent, ea ar fi fost cea care a refuzat să se dea jos din mașină, dar din imagini nu se vede clar.

Există zvonuri conform cărora liderul rus s-ar iubit cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Alții spun că cei doi ar fi căsătoriți și că ar avea împreună o familie secretă. Vladimir Putin a divorțat de prima lui soție, Lyudmila, în anul 2013. Fostul cuplu are două fete, Marya și Yekaterina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?