Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Incendiu devastator la o bază militară din Turcia

13 iul. 2017,, 12:20   Externe
1575 0

Un incendiu puternic a izbucnit joi într-o zonă militară din provincia Kilis din sudul Turciei, la frontiera cu Siria, și zece soldați au suferit intoxicări de gravitate medie cu fum, a anunțat biroul guvernatorului acestei provincii, informează agenția de presă Reuters.

Echipe de pompieri încearcă să stingă un incendiu izbucnit la o bază militară din Turcia, lîngă frontiera cu Siria. Postul CNN Turk a difuzat imagini în care putea fi văzut un fum negru ridicîndu-se spre cer deasupra incendiului, care s-a extins la un depozit de muniții și a declanșat mici explozii, potrivit comunicatului emis de biroul guvernatorului.

În comunicat se subliniază că pompierii luptă pentru a stinge incendiul, iar soldații afectați au fost transportați la un spital din orașul Kilis, pentru tratament, potrivit Agerpres.

Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută.

Baza militară la care a izbucnit incendiul se află pe drumul ce leagă Kilis de Gaziantep, cel mai mare oraș din regiune. Traficul pe autostradă a fost întrerupt la orele 04:00 (01:00 GMT) din cauza focului, a anunțat agenția de presă turcă Dogan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?