Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Orașul care a interzis comercializarea băuturilor spirtoase noaptea

14 iul. 2017,, 03:30   Externe
1813 0

Autoritățile locale din Roma au interzis consumul și vînzarea alcoolului pe timp de noapte, pe străzile și în piețele orașului.

Potrivit noii regului, de la ora 22.00 pînă la ora 7 dimineața, oamenii nu au voie să consume băuturi spirtoase, iar cei care vor încălca noua măsură vor fi amendați cu 150 de euro. Legea prevede și o amendă de 280 de euro pentru cei care vor vinde aceste produse. Interdicția va fi valabilă pînă pe 31 octombrie 2017.

Anterior, la Roma au fost interzise mîncarea și băuturile în apropierea fîntînilor, pentru a menține curățenia în jurul acestor obiective turistice.

Consumul de alcool pe străzi este interzis și orașul Hvar din Croația, unde cei care încalcă legea sînt amendați cu 700 de euro. Cel mai strict însă este în orașul spaniol Ibiza. Acolo autoritățile au interzis toate băuturile în zonele publice, inclusiv a apei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?