Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Carnea produsă în Moldova solicitată pe piața africană

12 iul. 2017,, 16:28   Economie
2189 1

Oportunitățile de comercializare a cărnii de pasăre autohtone pe piața africană au fost puse în discuție în cadrul întîlnirii dintre Președintele Camerei de Comerț Africane la Paris, Marc Yao, reprezentanții MIEPO, ai Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și ai Patronatului întreprinderilor industriei prelucrătoare de carne din Moldova.

În cadrul întîlnirii, Marc Yao a afirmat că a reușit deja să facă o cercetare a pieței de carne din Moldova, să se informeze despre prețuri, calitate, condiții de livrare, în următoarele zile urmînd a se întîlni cu instituțiile publice de ramură și a întreprinde vizite la companiile producătoare.

Potrivit acestuia, companiile pe care le reprezintă sînt interesate să importeze din țara noastră o cantitate de carne de pasăre în stare congelată de minimum 60 000 tone lunar. Camera de Comerț Africană cu sediul la Paris a fost fondată în anul 2013. Instituția are misiunea de a facilita schimburile comerciale și parteneriatele dintre companii, instituții, ONG-uri și asociații din țările continentului african de cu cele din spațiul european și asiatic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?