Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

„Urmașii lui Ștefan” au lansat un proiect dedicat tinerilor moldoveni cu atitudine de lider (FOTO)

11 iul. 2017,, 17:01   Societate
2175 1

Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” a lansat astăzi, 11 iulie 2017 proiectul „Young Leadership Summer School”, proiect dedicat tinerilor moldoveni cu atitudine de lider, care au vîrsta cuprinsă între 15-17 ani și doresc să contribuie la dezvoltarea societății.

„Young Leadership Summer School” este un proiect inițiat de Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan”, anunțat la data de 27 iunie, în cadrul unei conferințe de presă. Astfel, pe parcursul a 4 zile, în perioada 11-14 iulie și 17-20 iulie, cîte 20 de tineri vor fi implicați în acest proiect.

Programul proiectului include asemenea activități precum:
*Lidersim;
* Managementul timpului;
* Public Speaking;
* Oportunități de voluntariat;
*Drepturile Omului;
* Diversitatea Culturală;
* Elaborarea CV-ului și a scrisorii de motivare;

Participanții vor avea parte atît de activități teoretice cît și de cele practice, cînd vor trebui să interacționeze cu alți oameni din oraș pentru a colecta păreri, a realiza sondaje, pentru a alcătui apoi prezentările respective.

Menționăm că Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” pledează pentru o tînără generație puternică, reprezentată de lideri de tineret care vor fi capabili să producă schimbările necesare în societatea moldovenească. La rîndul său, „Urmașii lui Ștefan” sînt gata să ofere întregul suport organizațional pentru realizarea ideilor și proiectelor în domeniul tineretului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?