X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Un traseu nou “neted ca sticla” a fost inaugurat într-un raion din țară (FOTO)

11 iul. 2017,, 18:01   Societate
1362 0

Un sector de drum din orașul Hîncești ce asigură accesul la traseele naționale Chişinău-Hînceşti-Cimişlia-Basarabeasca și Chișinău-Leova a fost inaugurat astăzi.

Porțiunea de drum a fost construită în cadrul unui proiect de dezvoltare regională ce a vizat inclusiv instalarea bordurei și amenajarea trotuarului, precum și lucrări de terasament cu aplicarea ulterioară a marcajului rutier și instalarea indicatoarelor rutiere.

„Construcția acestui sector de drum a fost finanțată din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională. Scopul a fost de a asigura accesul la traseele naționale, dar și de a construi un drum de ocolire pentru cei care se deplasează spre punctul de trecere a frontierei. Circa 26 mii de cetățeni vor beneficia de acces confortabil la drumul republican R3 și R34, în special sute de șoferi care se deplasează zilnic spre postul vamal Leușeni”, a precizat ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca, în cadrul evenimentului de inaugurare.

Costul total al proiectului „Dezvoltarea atractivității economice în sectorul cu potențial industrial regional a orașului Hîncești prin construcția capitală a drumului de ocolire” a constituit circa 21 mln de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?