X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un laptop pentru fiecare student

11 iul. 2017,, 10:39   Societate
1410 0

Universitatea de Stat din Tiraspol cu sediul la Chişinău va dărui fiecărui student al anului I cîte un laptop.

Directorul EDUSCIENCE Project, Mihail Calalb, a precizat că aceasta se referă la acei studenţi care vor alege pentru înmatriculare Facultatea de Fizică, Matematică si Tehnologii Informaţionale.

"În total, vor primi laptopuri circa 50 de studenţi. Toate laptopurile vor fi setate special pentru studii, pentru un proces educaţional mai diferit, deoarece astăzi studenţii au nevoie de motivaţie pentru a învăţa. Profesorii, la rîndul lor, trebuie să meargă în pas cu dezvoltarea tehnologiilor împreună cu studenţii", a accentuat el.

Pe teritoriul universităţii şi al căminelor studenţeşti va fi wi-fi gratuit. Dosarele de admitere la universitate pot fi depuse în perioada 24-31 iulie.

Precizare: Universitatea de Stat din Tiraspol a fost fondată în anul 1930 în fosta Republică Autonomă Moldovenească. În anul 1992, din cauza conflictului transnistrean, universitatea a fost evacuată din Tiraspol la Chişinău, unde activează şi astăzi.

Actualmente, universitatea cuprinde 32 de specialităţi, printre cele mai solicitate sunt: matematica, fizica, biologia, chimia, limbile străine, informatica, psihologia, pedagogia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?