Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Messi și Suarez lansează o provocare inedită pentru fanii Barcelonei

11 iul. 2017,, 02:00   Sport
3657 0

Clubul spaniol FC Barcelona a dat publicității o înregistrare video în care vedetele sale Messi și Suarez lovesc de 34 de ori mingea cu capul de la unul la altul într-o piscină și le lansează fanilor provocarea de a se descurca mai bine, relatează L'Equipe și Le Matin.

L'Equipe se întreabă dacă #swimmingpoolchallenge va deveni una populară, iar sports.opera.com observă că este o bucurie să-i urmărești pe Messi și Suarez, atît în teren, cît și în afara lui.

Aflat în vacanță în Antigua după ce s-a căsătorit cu partenera sa Antonella Roccuzzo și după ce a semnat, într-un final, un nou contract cu Barcelona, Messi a făcut echipă cu Suarez într-o piscină. Cei doi, care au marcat 66 de goluri în La Liga în ultimul sezon, au jucat mingea cu capul de la unul la altul, lovind-o de nu mai puțin de 34 de ori, încurajați de copiii lor.

Argentinianul și uruguayanul au postat înregistrarea video pe profilul lor de Instagram, cu comentariul "Copiii se amuză".

Clubul lor, FC Barcelona, a postat imediat înregistrarea video pe Twitter, întrebîndu-i pe fanii Barcelonei dacă pot depăși această performanță și utilizînd hashtag-ul #swimmingpoolchallenge.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?