Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Ronaldo, de nerecunoscut pe flyboard (FOTO)

10 iul. 2017,, 04:00   Sport
2714 0

Cristiano Ronaldo se află în ultimele zile de vacanță pe care și le petrece în Ibiza alături de logodnica lui, Georgina Rodriguez.

Fotbalistul de 32 de ani a fost surprins în apropierea insulei iberice cum se bucura de o experiență unică după ce s-a urcat pe flyboard. Aflat la sfîrșit de vacanță, pentru că săptămîna viitoare se va reuni alături de colegii lui de la Real Madrid, sub comanda lui Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo a profitat de ocazie și a trecut la sporturi extreme. Cum sporturile de apă au devenit din ce în ce mai interesante în ultimii ani, lusitanul nu a putut sta deoparte și s-a urcat pe flyboard.

Fotoreporterii l-au surprins pe fotbalistul portughez cum s-a distrat în mare în apropiere de Ibiza. Ronaldo a avut parte și de o scufundare atunci cînd pachetul cu jet nu a mers în felul în care el se aștepta. Chiar și așa, flyboardul, un echipament destinat sportului extrem, i-a permis atât propulsia subacvatică, astfel că fotbalistul a revenit rapid la suprafață. Ușor de manevrat, flyboardul i-a asigurat un mod plăcut de a-și petrece sfîrșitul de vacanță și de a-și căpăta doza de adrenalină înainte de turneul de pregătire din S.U.A..

Tot din imaginile publicate de spanioli, presa lasă de înțeles că logodnica fotbalistului, Georgina Rodriguez, ar fi însărcinată. Acum, însă, au apărut noi informaţii conform cărora sarcina este reală şi un apropiat al familiei a confirmat totul, sub protecţia anonimatului. Campion în La Liga și câștigător în ultimele două sezoane al Ligii Campionilor cu Real Madrid, Cristiano Ronaldo traversează una dintre cele mai bune perioade ale vieții, în ciuda acuzațiilor de fraudă fiscală. Tocmai s-a alăturat celor mai noi membri ai familiei sale, gemenii Eva și Mateo, care s-au născut pe 8 iunie. Pe lângă gemeni, fotbalistul de 32 de ani mai are un fiu, Cristiano Ronaldo jr, în vîrstă de 7 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?