Surse: Evgheni Şevciuk ar fi zburat la Moscova

Surse: Evgheni Şevciuk ar fi zburat la Moscova

Fostul lider separatist de la Tiraspol se află la Moscova.

 

Informaţia a fost oferită pentru TVR Moldova, de către un politician influent din Parlamentul de la Chişinău. Potrivit sursei, care a solicitat anonimatul, Evgheni Şevciuk a părăsit teritoriul Republicii Moldova cu o cursă charter.

La şedinţa de joi,  a Parlamentului, liderul PCRM, Vladimir Voronin, anunţa că Evgheni Şevciuk a părăsit Republica Moldova în seara zilei de miercuri, fără a oferi însă alte detalii. Plecarea lui Şevciuk a fost confirmată pentru portalul report.md, de surse din cadrul Aeroportului Internaţional din Chişinău, potrivit cărora Şevciuk ar fi ieşit printr-un alt coridor decât terminalul de pasageri ori sala VIP a aeroportului.

Informaţia a fost confirmată şi pentru TVR Moldova de un politician influent din Legislativul moldovenesc. Solicitînd anonimatul, sursa a declarat că la indicaţia unor persoane influente de la Moscova, Evgheni Şevciuk a zburat spre capitala rusă cu un avion de mici dimensiuni. Plecarea fostului şef al regimului separatist a fost asigurată prin aeroportul vechi al Chişinăului, a conchis sursa.

Procuratura anunţă că pe numele lui Evgheni Şevciuk nu există niciun dosar penal. Ziarul Naţional scrie că din primele zile după ce a trecut Nistrul, Şevciuk ar fi mers cu regularitate la Ambasada Rusiei de la Chişinău. Potrivit publicaţiei, fostul şef de la Tiraspol ar fi cerut să fie scutit de problemele iniţiate de aşa-zisele autorităţi transnistrene. În caz contrar, mai scrie Ziarul Naţional, Şevciuk ameninţa că va dezvălui detalii despre jocurile Federaţiei Ruse în regiune. 

 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

Ion Ceban 9 iul. 22:16

Кому он служил ,тот его и приютит.

федя 8 iul. 17:44

В Молдове хватает да еще похлеще своих "Шевчуков"со своими разбиритесь!!!!

федя 8 iul. 17:44

В Молдове хватает да еще похлеще своих "Шевчуков"со своими разбиритесь!!!!

сми 8 iul. 13:24

Шевчук улетел на русской крылатой ракете в Москву , к Путину на приём , А лохи ищут Шевчука ...

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load