Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

În Italia a fost publicat apelul către Putin cu rugămintea „să pună stăpînire“ pe Europa

8 iul. 2017,, 01:00   Externe
8455 17

În Italia, jurnaliștii i se adresează deja direct liderului rus, pentru ca el să preia controlul asupra deciziei nenorocirii imigrației în Lumea Veche.

În articolul ziarului Il Giornale, traducerea căruia o prezintă „INOSMI“ a fost publicat un apel către Vladimir Putin, cu rugămintea de a „prelua“ Europa.

Jurnalistul Nino Spirli îl roagă pe președintele Rusiei să le facă un „mic cadou“ italienilor, care au pierdut complet încrederea în promisiunile făcute de politicienii fără minte și corupți care ignoră cu încăpăținare problemele Europei și pe cele ale Italiei, în special:

„Fă-ne acest serviciu, dragă președinte Putin, trimite în Italia cîteva zeci de mii de cazaci și vom fi ai tăi!“

Italianul face apel către liderul FR nu numai să trimită cazacii, ci și „o flotă cu careva submarine și vreo escadrilă de avioane de vînătoare înarmate“. Cetățenii acestei țări europene vor fi fericiți de orice „invazie“ rusă.


Acum însă, potrivit celor remarcate de Spirli și de către comentatorii articolului său, Italia s-a transformat într-un focar al refugiaților cu condiții insalubre și furturi. În țară doar în cîțiva ani au fost deschise sute și mii de moschei ilegale, cu imami la fel de ilegali. „ Veneticii“, nu au de gînd să-și găsească un loc de muncă – majoritatea dintre ei se ocupă de furturi mărunte și fraude, cîștigînd bani pe seama turiștilor creduli.

Cel mai rău, se plîng italienii în acest caz, e faptul că autoritățile statului, dar și cele ale Europei nu iau în serios aceste probleme, pentru ei este important să-și păstreze fotoliile de sub funduri, nu să-și asigure sprijinul poporului, care cere să fie luată o decizie referitor la criza imigrației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?