X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Sparkling Night vă invită la cel mai strălucitor eveniment al verii ©

7 iul. 2017,, 15:15   Business
4599 0

Pe 29 iulie, vino să celebrăm împreună sărbătoarea spumantului la Sparkling Night, un eveniment unic pe aleea de la intarea în beciurile Cricova. În răcoarea unei nopți de iulie noi vom umple cupele cu cel mai select vin spumant!

Aici vei petrece o seară călduroasă de vară, la o cupă de spumant răcoritor, în ambianța feerică a unui concert de jazz.

Toți doritorii de a scăpa de rutina urbană și de a petrece o seară într-o atmosferă elegantă, cu excursii și mult spumant sunt invitați să savureze împreună cu noi acest eveniment frumos!

Vizitatorii vor putea vizita zona unde se produc renumitele vinuri spumante Cricova, precum și să viziteze la legendarul muzeu Cricova.

Degustările gratuite a 7 tipuri de vin spumant - o altă atracție a evenimentului, vor deschide vizitatorilor bogata și diversa colecție de vinuri spumante marca Cricova!

Organizatorii promit să cucerească definitiv publicul cu câteva surprize culinare. Fruit-bar și cocktail-uri pe bază de spumant, deserturi și ciocolată, dar și un meniu deosebit în restaurantele în aer liber, nu vor lăsa indiferent pe nimeni!

Un adevărat art-salon va da o stare mai selectă evenimentului, iar zonele de fotografiere pline de străluci vă vor garanta cele mai multe like-uri pe rețelele de socializare!

Evenimentul va culmina cu un concert de jazz, cu cele mai sonore nume din showbizz-ul autohton – Brio Sonores, Dorel Burlacu Band, Nikorasong, Kaizer Band, și invitat special – Chișinău Youth Orchestra! Iar când deasupra aleii de la intrarea în beciurile Cricova se va lăsa noaptea și priveliștile fascinante se vor vedea doar la lumina felinarelor, vizitatorii vor putea admira cerul înstelat printr-un telescop!

La Sparkling Night vă așteaptă cea mai grandioasă și de amploare degustație de vinuri spumante, un adevărat simpozion al hedoniștilor cu discuții cordiale, muzică bună și oameni frumoși.

Veniți să strălucim împreună și nu uitați paietele!

Prețul biletelor:

200 lei la procurarea în prealabil

250 lei la procurarea pe loc

Evenimentul este organizat de agenția PRofile agency.

Biletul poate fi cumpărat aici: https://afisha.md/ru/events/concerts/3684/sparkling-night

Parteneri media ai evenimentului: Agora.md, Ea.md, Zugo.md, KP.md, Allmoldova.com, UNIMEDIA.info, Noi.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?