Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

George și Amal Clooney, văzuți în Italia alături de gemenii lor

8 iul. 2017,, 05:00   Externe
3673 0

George și Amal Clooney și-au scos pentru prima dată în public gemenii Ella și Alexander în această săptămînă în Italia, relatează joi agenția de presă UPI.

Actorul de 56 de ani și avocata de 39 de ani au fost văzuți luni purtîndu-i pe cei doi în bebeluși veniți pe lume la 6 iunie în două landouri, pe cînd coborau dintr-un avion privat la Milano, potrivit TMZ.

Revista People scrie că George și Amal Clooney vizitează adesea Lacul Como, unde cuplul are o locuință. Cei doi s-au căsătorit la Veneția în septembrie 2014, iar acum se pare că plănuiesc să-și reînnoiască jurămintele la aniversarea nunții lor din acest an.

"Amal și George plănuiesc chiar o petrecere de bun venit pentru gemeni la cea de a treia aniversare a căsătoriei lor, cu prilejul căreia ei își vor reînnoi jurămintele în fața rudelor apropiate și a prietenilor", a declarat o sursă pentru săptămînalul Closer.

Prietenul lor Rande Gerber, soțul fostului model Cindy Crawford, a declarat în iunie, într-un interviu pentru Entertainment Tonight, că proaspeții părinți sînt bine și se acomodează cu noile lor roluri.


"Este atît de fericit acum. Este un sentiment incredibil pentru el să aibă acești copii. Am văzut copiii. Eu și soția Cindy am mers la Londra, acasă la ei, și am petrecut ceva timp împreună cu ei. Copiii sînt amestecul perfect între George și Amal. Adică, sînt atît de drăguți!", a spus omul de afaceri în vîrstă de 55 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?