Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

My Village: Construiește-ți casa visului tău ©

7 iul. 2017,, 08:29   Business
7355 0

Dorești să construiești propria ta casă? În Moldova se lansează un nou proiect internațional My Village, datorită cărui oricine va putea construi o casă nouă pentru propia familie, în scurt timp, la un preț avantajos, chiar și după proiectele celor mai renumiți arhitecți.

Să construiești o casă în doar 6–12 luni?

Este posibil! Constructia unei case presupune multa muncă, un buget considerabil si mult timp investit. My Village garantează – de la alegerea terenului și elaborarea proiectului, până la finisarea și darea în exploatare a locuinței–nu mai mult de 12 luni. Din propria inițiativă executarea acestui proces poate dura mai mult de 3 ani.

Acest lucru e posibil datorită proiectelor unice oferite de cei mai renumiți arhitecti, catalogul de terenuri expuse pe portalul myvillage.md, logística de transport și materiale pentru construcții, cooperarea cu echipele profesioniste de construcții.

Casă la preț de apartament

Există opinie comună că propria casă – e foarte scump. My Village dezminte acest stereotip. Cu noi, puteți deveni proprietarul casei la doar 60 000 €. Este important de menționat că există apartametnte la preț mult mai scump. Dacă nu dispuneți de suficienți bani pentru a construi o casă, experții noștri vă vor oferi un credit ipotecar favorabil și avantajos.

Casa visului tău în 3 pași

Pentru a construi o casă cu suportul My Village, trebuie să urmezi doar 3 pași:

  1. Accesează site-ul myvillage.md și alege terenul cel mai potrivit.

  2. Alege proiectul și designul corespunzător.

  3. Semnează contractul executarii lucrărilor de construcții.

Noi vom face restul. Specialiștii noștri vor adapta proiectul casei cu suprafața terenului pentru a începe nemijlocit executarea lucrarilor de construcții, pornind de la zero până la predarea acestora la cheie. Toate acestea pentru ca maxim în 1 an de zile familia dvs. să se bucure de un trai decent într-o casă complet finisată!

Serviciile oferite de My Village

Doriți să vă amenajați terenul? Doriți să elaborați un proiect de design interior unic? Să executați lucrări de construcții și decor? Sau să instalați sisteme și tehnologii moderne de ingenerie?

Acestea și alte servicii legate de proiectarea, construcția, renovarea și amenajarea terenurilor, precum și servicii juridice pentru tranzacții imobiliare, vă poate oferi echipa profesionistă My Village. Ofertă specială– achiziționarea de terenuri în termen de 24 de ore!

Experții noștri, de asemenea, sunt gata să vă ofere consultări cu privire la achiziționarea de terenuri, design arhitectural și construcția de case si vile. Vă așteptam în oficiul My Village pe str. A.Hâjdeu 47

My Village. Casa visului tău.

Departamentul de vânzări: 079 005 888

Departamentul de arhitectură: 079 050 888

myvillage.md

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?