Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Haos la Fiorentina: Borja Valero, Kalinic şi Bernardeschi au cerut să plece

6 iul. 2017,, 20:00   Sport
2362 0

Tensiune mare la Fiorentina. Mijlocaşul spaniol Borja Valero s-a înţeles pe trei ani cu Inter şi miercuri după-amiază a cerut oficial directorului sportiv Pantaleo Corvino transferul la gruparea milaneză.

Totodată, alte două piese grele ale echipei lui Tătăruşanu şi Ianis Hagi, vîrful croat Nikola Kalinic şi play-maker-ul Bernardeschi au cerut să fie lăsaţi să plece la AC Milan, respectiv Juventus. Noul tehnician al toscanilor, Stefano Pioli, a cerut conducerii o reuniune de urgenţă, pentru a stabili ce strategie de mercato va alege Fiorentina în această situaţie, mai ales că suporterii au devenit tot mai nervoşi şi au adresat ameninţări la adresa patronului Della Valle.

Everton este aproape de a da o dublă lovitură pe piaţa transferurilor în Premier League. Presa din Anglia anunţă că Wayne Rooney a fost convins să revină la gruparea din Merseyside şi va încasa 250.000 de lire pe săptămînă. În plus, Roenald Koeman este interesat şi de serviciile lui Olivier Giroud, pe care Arsene Wenger nu îl mai vrea la Arsenal şi pentru sezonul viitor. „Tunarii” vor negocia pentru un alt francez, Alexandre Lacazette, de la Olympique Lyon.

Internazionale s-a interesat de transferul lui Inaki Williams de la Athletic Bilbao.


Clubul italian caută un fotbalist de profilul spaniolului. Bilbao vrea pentru internaţionalul de 23 de ani minimum 50 de milioane de euro.

OFICIAL! Veste bună pentru Adi Popa. Antrenorul Jaap Stam, cel care l-a transferat la Reading, şi-a prelungit contractul cu echipa din Championship pentru încă 2 ani.

Portarul camerunez de 33 de ani este noul jucător al celor de la Fenerbahce şi a fost întîmpinat de zeci de fani pe aeroport.

Probleme pentru Fiorentina. Atacantul Nikola Kalinic a cerut public să fie lăsat să se transfere la AC Milan.

Vîrful croat este dorit de Montella, dar Fiorentina a cerut pentru el 30.000.000 de euro. În vîrstă de 29 de ani, Kalinic susţine că are nevoie de o nouă experienţă în carieră: „Îi mulţumesc Fiorentinei pentru cei doi ani petrecuţi aici, dar este momentul să fac un nou pas în viaţa sportivă”.

FC BARCELONA pregăteşte transferul unui nou brazilian-minune! Catalanii le-au cerut celor de la Corinthians o clauză specială prin care să aibă prioritate în cazul achiziţionării atacantului Pedrinho.

Puştiul de 19 ani este considerat noul fenomen al fotbalului brazilian şi are o clauză de reziliere pentru ţările din Europa de 50.000.000 de euro. Barca speră să reducă la jumătate această sumă, jucătorul urmînd a ajunge pe Nou Camp în vara anului viitor.

Internaţionalul columbian Davinson Sanchez poate juca în Premier League din sezonul viitor.

Crystal Palace a început negocierile cu Ajax pentru apărătorul de 21 de ani şi a oferit 22 de milioane de lire sterline.

OFICIAL! Huddersfield a anunţat public achiziţionarea lui Tom Ince de la Derby.

Pentru mijlocaşul de 25 de ani, Huddersfield a plătit 11 milioane de lire sterline.

OFICIAL! Sevilla l-a vîndut pe Vicente Iborra la Leicester City.

Formaţia engleză va plăti 12 milioane de lire sterline pentru mijlocaşul spaniol în vîrstă de 29 de ani.

AC Milan este de neoprit pe piaţa transferurilor. După ce a rezolvat transferul lui Calhanoglu, diavolul milanez încearcă o nouă lovitură din Bundesliga.

Oficialii italieni au plecat în Germania pentru a perfecta achiziţionarea lui Pierre Aubameyang de la Borussia Dortmund. Suma transferului ar urma să fie unde în jurul a 80.000.000 de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?