X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Videoul scandalos cu Trump a devenit cel mai popular pe Twitter

6 iul. 2017,, 21:30   Externe
3347 0

Filmulețul în care Donald Trump chipurile loveşte cu pumnul un bărbat a cărei faţă este acoperită de un logo al postului de televiziune CNN a devenit cel mai popular tweet al președintelui SUA, transmite Agenția Associated Press.

Aceasta invocă informațiile obținute de la compania operator al rețelei de bloguri micro Twitter. Potrivit acestor date, din dimineața zilei de 2 iulie pînă în dimineața zilei de 5 iunie, acest video a fost distribuit de către peste 340 de mii de utilizatori. Pe al doilea loc s-a situat postarea lui Trump din ziua alegerilor în SUA – 8 noiembrie 2016: „Astăzi vom face America măreață din nou!”.

Însuși Trump poate fi considerat unul dintre cei mai faimoși utilizatori ai rețelei Twitter. La pagina lui s-au abonat peste 33 de milioane de persoane, la contul oficial al președintelui – 19 milioane.

Duminică Trump a postat pe Twitter o înregistrare video montată, marcînd-o cu hashtag #FraudNewsCNN (știri fabricate ale CNN) și #FNN ("Fake News Network", rețea de știri false). CNN a reușit să stabilească identitatea utilizatorului portalului online Reddit, coautor al filmulețului scandalos care a provocat un val de revolte. Marți compania de televiziune a comunicat că această persoană și-a adus scuzele de rigoare.

Filmul original este datat cu anul 2007, cînd a fost înregistrată emisiunea WrestleMania, cunoscută prin meciuri de wrestling profesionist. Atunci Trump „s-a luptat” cu renumitul promotor, șef al Federației Americane de Wrestling WWE (World Wrestling Entertainment) Vince McMahon. Pe înregistrarea video postată de președinte logo postului CNN a fost aplicat anume pe fața lui McMahon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?