X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Copiii imigranților moldoveni vor primi pașapoarte rusești

5 iul. 2017,, 16:21   Societate
4140 3

Deputații Dumei de Stat din Federația Rusă au propus să li se permită lucrătorilor imigranți și copiilor lor să-și satisfacă serviciul militar în Armata Rusă, iar după satisfacerea serviciului militar să le fie eliberate pașapoarte rusești.

La următoarea reuniune a Comitetului de Apărare din cadrul Dumei de Stat va fi discutată pregătirea amendamentelor la Legea Federală „Cu privire la obligaţiunea militară şi serviciul militar“. Modificările vor viza introducerea unor noi reguli de recrutare în răndurile Forțelor Armate ale FR ale cetățenilor străini care s-au născut pe teritoriul Rusiei.

Deputații propun imediat după satisfacerea serviciului militar să le fie eliberate pașapoarte ale Federației Ruse. Parlamentarii vor discuta, de asemenea, despre permisiunea de a-și satisface serviciul militar în Armata Rusă și acelor imigranți care nu au fost recrutați în propria lor țară și nu au fost născuți pe teritoriul Rusiei.

În prezent, copiii imigranților, care s-au născut în Rusia, dar nu au primit cetățenia, ei înșiși manifestă dorința de a-și satisface serviciul militar, dar nu au acest drept potrivit legii. Această problemă, Duma de Stat a decis să se ocupe de soluționarea acestei probleme după adresarea „Sindicatului Lucrătorilor Imigranți din Rusia“ la autorități. Uniunea a cerut să le fie permis imigranților de a-și satisface serviciul militar în Armata Rusă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?