X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

În Italia au fost arestați peste 100 de membri ai mafiei

5 iul. 2017,, 21:00   Externe
2588 0

În cadrul unei operațiuni speciale poliția a reținut în sudul Italiei 116 membri ai diferitor clanuri mafiote, inclusiv ai faimosului „Cosa Nostra“. Potrivit publicației La Republica, oamenii legii au reușit să aresteze 24 de membri ai structurilor mafiote.

În operațiunea specială au fost implicați peste o mie de angajați ai poliției, iar în căutarea locului unde s-au adăpostit grupările criminale au fost cooptate forțele speciale – elicoptere și cîini dresați.

„Membrii celor 24 de clanuri, inclusiv Sinopoli, Ndrangheta și Cosa Nostra, au fost plasați în arest ..., de asemenea, printre suspecți se numără primari ai două orașe – primarul orașului Avetrana, provincia Puglia, și primarul orașului Erque, provincia Salerno”, raportează mass-media.

Mandatele de arestare emise de instanțele italiene vizează astfel de infracțiuni, cum ar fi extorcare, mită, furt, spălare de bani, atacuri asupra oamenilor, posesie ilegală de arme de foc și trafic de droguri.

Anterior, în Sicilia a fost arestat Andrea Nizza, în vîrstă de 30 de ani, unul dintre cei mai periculoși 100 de criminali italieni căutat de poliție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?