Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Închipuiți-vă cum e să fii mereu pe calea cea bună

6 iul. 2017,, 14:40   Ştiri Auto
2502 0

Mult așteptatul electromobil #Nissan #LEAF va fi echipat cu sistemul ProPILOT, care pe autostradă asigură dirijarea autonomă la deplasarea pe o singură bandă. Când automobilul circulă în limitele unei benzi, activat printr-o simplă butonare, ProPILOT dirijează volanul, pedala accelerației și pe cea a frânei. Astfel, sistemul ajută șoferilor în cazul deplasării în ambuteiaje sau a călătoriilor de durată.

În anii imediat următori sistemul ProPILOT , creat de Nissan, va oferi utilizatorilor tot mai multă autonomie și într-un final ProPILOT va putea conduce de sine stătător mașina în intersecțiile urbane. Elaborarea sistemului ProPILOT, menir să facă șofatul mai sigur și mai plăcut, este parte a strategiei Nissan Intelligent Mobility. Aceasta determină planurile companiei: modificarea închipuirilor despre cum trebuie să se deplaseze automobilele, de unde să se alimenteze cu energie și cum să se integreze în societate.

Gareth Dunsmore, directorul departamentului electromobile Nissan în Europa, comentează: «Noul Nissan LEAF este întruchiparea perfectă a principiilor Nissan Intelligent Mobility. Pe piața de azi, el va fi electromobilul cel mai avansat și mai accesibil cumpărătorilor. Sistemul revoluționar ProPILOT, plusat la echipamentul noului Nissan LEAF nu poate fi supraapreciat. El va permite dezvăluirea multor avantaje ale electromobilelor, creând pentru viitoarele generații orașe mai puțin aglomerate și mult mai curate».

Noul Nissan LEAF cu sistemul ProPILOT va apare foarte curând. Pentru a rămâne pe fază și a primi cea mai proaspătă informație, urmăriți hashtagul #ElectrifytheWorld.


Nota: Compania Nissan este pionier în domeniul electromobilelor. Nissan a creat LEAF – primul în lume electromobil pentru piața de masă. Astăzi Nissan LEAF este un bestseller mondial printre electromobile. În total, pe drumuri circulă peste 270 000 LEAF, iar parcursul lor sumar trece de 3mlrd. км.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?