X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Partenerii RM solicită continuarea proiectelor în cadrul reformei guvernului

4 iul. 2017,, 09:11   Politică
1464 1

Directorul rezident al Biroului pentru cooperare al Elveţiei, Simone Giger, îndeamnă autorităţile Moldovei să menţină continuitatea proiectelor în cadrul desfăşurării reformei Guvernului.

La şedinţa Consiliului sectorial de coordonare a asistenţei externe "Mediu, Aprovizionare cu Apă şi Sanitaţie", ea a spus că în prezent sînt implementate cîteva proiecte, a căror bună funcţionare trebuie asigurată atît la nivelul aparatului central, cît şi a substructurilor Ministerului Mediului"

Viceministrul Mediului, Ion Apostol, a mulţumit partenerilor externi ai Moldovei pentru suportul oferit în implementarea acţiunilor pe direcţii prioritare, în promovarea reformelor din sectorul protecţiei mediului.

"Sîntem convinşi că doar prin cooperarea cu partenerii externi vom reuşi să obţinem realizări semnificative în domeniul protecţiei mediului şi aprovizionării cu apă şi canalizare, contribuind la creşterea calităţii vieţii şi bunăstării cetăţenilor din Republica Moldova", a spus Apostol.

Potrivit lui, priorităţile în acest domeniu au fost puse cu un accent deosebit pe implementarea angajamentelor asumate în Acordul de Asociere şi în Planul de Acţiuni al Guvernului la capitolul mediu şi schimbările climatice.

Precizare: Biroul pentru cooperare al Elveţiei, care şi-a deschis un oficiu în Moldova în anul 2000, are statut de misiune diplomatică, reprezentînd Ambasada Elveţiei în Moldova, cu sediul la Kiev. Prin intermediul Biroului, Moldova beneficiază de asistenţă din partea Guvernului elveţian pentru realizarea mai multor proiecte de importanţă socială.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?