Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Salvatorii decedați: Unul urma să facă nunta, iar altul a lăsat orfani doi copii

3 iul. 2017,, 18:42   Societate
4603 0

Lacrimi și durere în familiile salvatorilor care și-au pierdut ieri viața într-un accident în apropiere de localitatea Măgdăcești.

Ambii erau angajați ai Detașamentului Căutare Salvare nr.1 din sectorul Buiucani ai capitalei. Alexei Stegărescu, locuitor al raionului Orhei, avea 25 de ani și era sergent major al serviciului de salvare. Acesta, recent s-a cununat, iar curînd urma să își oficializeze căsătoria.

Cea de-a doua victimă a accidentului a fost Dumitru Glavan, în vîrstă de 27 de ani. Glavan era sergent al serviciului de salvare și era căsătorit. Acesta a lăsat orfani doi copii, de 1 și, respectiv, 4 ani.


Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI exprimă sincere condoleanțe familiilor îndurerate pentru decesul colegilor .

UNIMEDIA amintește că două persoane în vîrstă de 25 și, respectiv, 27 de ani au decedat după ce mașina cu care se deplasau s-a tamponat cu un alt vehicul.

Potrivit poliției, șoferul unui Renault a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu un Mercedes.

În urma impactului, conducătorul Mercedesului și pasagera acestuia au decedat pe loc. Șoferul Renault-ului le-a spus polițiștilor că venea din Ucraina și a adormit la volan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?