X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Această istorie îți dă fiori și astăzi: copiii din fotografie nu pot fi găsiți de 28 ani

4 iul. 2017,, 00:30  
1683 0

Fotografiile au fost lăsate în parcare în anul 1989, după aceea polițiștii din Florida au inițiat imediat o anchetă.

Fotografia făcută cu Polaroid-ului, în care apar doi copii legați, a fost găsită la o parcare auto din Florida, în august 1989. În fotografie se vede cum o fată și un băiat stau culcați, fiind legați într-un pat cu călușuri la gură. Anchetatori au început imediat să investigheze descoperirea ciudată, dar timp de 28 de ani așa și nu au reușit să găsească copii, comunică The Sun.

Cînd fotografia a fost publicată de Poliție, atunci sute de familii au scris că acestea sînt rudele lor dispărute. Una dintre aceste persoane s-a dovedit a fi mama lui Tara Calico, care a povestit că fata din imagine era fiica ei, care a dispărut cu un an mai devreme. În anul 1988, Tara, în vîrstă de 19 de ani, se plimba cu bicicleta pe traseului cunoscut din New Mexico, de atunci nu a mai văzut-o nimeni. Într-adevăr, Tara semăna foarte mult cu fata din imagine, dar FBI-ul a considerat dovezile neconcludente. Cazul dispărutei nu a fost elucidat nici pînă în prezent.

Nici identitatea băiatului nu a fost posibil să fie stabilită, în ciuda faptului că familia lui Michael Hanley credea că acesta ar fost băiatul lor. Teoria lor a fost demascată cînd polițiștii au găsit rămășițele băiatului în pădurea din New Mexico. În versiunea lor, băiatul a murit după ce s-a pierdut.

Singurul indiciu de pe locul, în care a fost găsită fotografia era staționarea unei dubițe albe suspecte fără ferestre, dar și aceasta a dispărut fără urmă. De aceea nu se știe nici astăzi ce s-a întîmplat cu copiii din imagine și unde se află aceștia acum.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?