X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

NUNTĂ în mai puțin de 2 luni! Margarita Dodon oferă DETALII!

3 iul. 2017,, 15:12   Showbiz
6477 0

După ce acum o lună pe rețelele de socializare au apărut mai multe poze și noutatea că una dintre gemenele Dodon se căsătorește, Margarita Dodon a hotărît, totuși, să dezvăluie cîteva dintre secrete personale și să facă lumină în replicile internauților, informează SHOK.md.

Acum cîteva zile, aceasta ar fi postat pe rețelele de socializare o poză la București. Într-un live pe o rețea, ea a mărturisit care este motivul deplasării la București, dar și cu cine a plecat acolo.

Ei bine, pentru cei curioși, frumoasa șatenă e plecat la București, împreună cu logodnicul ei, al cărui nume aceasta încă nu vrea să-l divulge, dar și cu sora ei geamănă, Sandra.

Din cele spuse în live, tinerii urmează să joace nunta pe 30 august, anul curent, la restaurantul hotelului pe care îl dețin părinții gemenelor. Despre cununia religioasă știm că nu va avea loc în aceeași zi cu nunta.

Margarita își dorește o rochie prințesă, fapt pentru care a și plecat la București.


Ce ține de relație, cei doi nu sînt de foarte mult timp împreună, însă se înțeleg foarte bine, iar diferența de vîrstă este de aproximativ 5-6 ani.

Reamintim că, Margarita a fost cerută în căsătorie chiar pe malul Mării Negre, în orașul Odessa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?