X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Krasnoselski: MAI putea să-l reţină pe Șevciuk în orice moment

3 iul. 2017,, 15:10   Politică
4553 7

„Organele afacerilor interne cunoşteau despre toate mişcările lui Evgheni Şevciuk şi puteau să-l reţină în orice moment. Dar noi am urmat legea, căci nu puteam să întreprindem acţiuni pînă cînd nu i-a fost ridicată imunitatea", a spus preşedintele autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski, într-o emisiune la un post tv local.


Potrivit site-ului liderului de la Tiraspol, el afirmă că "fostul preşedinte a fost avertizat în scris despre acţiunile întreprinse împotriva lui".

"El avea dreptul la alegere – să vină sau să se ascundă, după cum aşa şi a făcut. El putea să părăsească Transnistria şi oficial, pe la punctul vamal, căci nimeni nu avea să-l reţină", a spus Krasnoselski, amintind că despre abuzurile lui se vorbește în Transnistria de 1,5 ani.

El a spus că investigarea oricărei cauze economice necesită timp, căci sînt necesare expertize, controale de contabilitate şi alte acţiuni de anchetă.

Krasnoselski i-a propus lui Şevciuk să se întoarcă în regiune şi să-şi apere legal interesele, dar nu să facă acest lucru prin intermediul reţelelor de socializare.

„Şevciuk are dreptate atunci cînd spune că toate punctele pe i le va pune instanţa de judecată. Procesul trebuie să fie unul deschis pentru public. Fiecare are dreptul să se apere, nimeni nu îl lipseşte de acest drept pe Evgheni Şevciuk", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?