X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Răspunsul СNN pentru Trump la videoul cu „combaterea CNN-ului”

3 iul. 2017,, 14:30   Externe
1915 0

Canalul CNN i-a răspuns președintelui american, Donald Trump, care a publicat materialul video montat în care „bate“ un om cu logoul CNN în loc de o față.

Purtătorul de cuvînt al CNN a declarat pentru portalul The Hill: „Aceasta este o zi tristă, cînd președintele Statelor Unite ale Americii încurajează violența împotriva jurnaliștilor“.

CNN l-a citat pe Twitter pe secretarul de presă adjunct al Casei Albe, Sarah Sanders, care a declarat la briefingul de săptămîna trecută: „Președintele nu a promovat și nu a încurajat violența. Dimpotrivă".

În declarația CNN, pe care o publică The Hill este subliniat contrastul dintre declarația lui Sanders și videoul pe care l-a publicat Trump. „Este evident că Sarah Sanders a mințit cînd a spus că președintele nu a făcut niciodată acest lucru. În loc de a se pregăti de călătoria în străinătate, pentru prima sa întîlnire cu Vladimir Putin ... el demonstrează un comportament adolescentin, degradant și umilitor pentru administrația prezidențială. Vom continua să ne facem treaba. El ar trebui să facă același lucru".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?