X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Percheziții la domiciliul lui Șevciuk!

1 iul. 2017,, 12:23   Politică
12176 11

Fostul lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, susține că ieri, 30 iunie, au fost efectuate un șir de percheziții la domiciliul său, mai exact, în apartamentul și casa sa din Străiești, Transnistria.

Acesta califică acțiunile drept ilegale.

„Ieri au efectuat percheziții ilegale în baza unei cauze penale ilegale: în apartamentul meu, în casa din Stroiești, în apartamentul părinților, nu au uitat nici de locuința mătușii. Au sosit în Străiești cu polizoare unghiulare. Este clar, ordine... Dar de ce au amenințat oamenii, care aveau grijă de casă în lipsa mea? În casa din Străiești, care a fost achiziționată încă în anul 2003, au filmat o nouă „sagă”, pentru serialul - Vila ex-președintelui”, a scris Evgheni Șevciuk pe pagina sa de Facebook.

Amintim că pe numele fostului lider separatist a fost deschis un dosar penal pentru furtul banilor publici în proporţii deosebit de mari, fiind ulterior, lăsat fără imunitate „parlamentară”, după ce așa-zisul „legislativ” (Sovietul Suprem) al regiunii transnistrene a votat propunerea procurorului Anatoli Gurețki.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?