Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Intervenția pompierilor la o tabară pentru copii (FOTO/VIDEO)

1 iul. 2017,, 10:02   Societate
4167 0

Pompierii și salvatorii continuă să meargă la taberele de odihnă pentru copii din țară, pentru a aminti atît copiilor, dar și cadrelor didactice despre normele de securitate, pentru a evita situațiile excepționalecu pericol pentru viață, notează NOI.md.

Vineri, de vizita pompierilor s-au bucurat copiii, care se odihnesc la tabăra MAI din or. Vadul Lui Vodă. Salvatorii au amintit copiilor despre regulile la scăldat, regulile de respectare antiincendiară și în general despre bazele securității vieții.

Copiii au ascultat, au dat întrebările care i-au interesat și au admirat tehnica și echipamentul pompierilor. Mai mult, psihologii Serviciului PC SE le-au organizat diferite concursuri și jocuri de profil, pentru a dezvolta celor tineri spiritul de echipă și rezistență psihologică, pentru a face față în cazuri reale de pericol.

Aceste acțiuni ale angajaților SPC SE al MAI vor continua pe tot parcursul verii, atîta timp cît vor activa taberele de odihnă pentru copii, acțiuni care vin să completeze șirul de campanii de instruire a tinerii generații în domeniul bazelor securității vieții și salvării de vieți omenești.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?