X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Liderul transnistrean vine în apărarea fostului preşedinte Evgheni Şevciuk

29 iun. 2017,, 18:30   Politică
4371 5

Liderul Partidului Comunist din Transnistria (PCT), Oleg Horjan, este unicul deputat din Sovietul Suprem care a votat împotriva ridicării imunităţii fostului preşedinte Evgheni Şevciuk şi împotriva începerii acţiunilor de anchetă în privinţa acestuia.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la site-ul PCT, el a spus că poziţia organelor de drept, care au pornit pe numele lui Şevciuk cinci cauze penale, este una "selectivă şi părtinitoare".

Horjan a menţionat că "perioada de 20 de ani de conducere a fostului preşedinte Igor Smirnov nu s-a bucurat de atenţia organelor de drept, deşi în presă au apărut de mai multe ori materiale cu acuzaţii de corupţie în privinţa miniştrilor epocii lui Smirnov".

"Faptul că pe numele lui Şevciuk au fost pornite concomitent cinci dosare penale arată că noua conducere continuă să se răfuiască cu oponenţii săi politici", consideră deputatul.

El a menţionat că "întotdeauna a pledat şi va pleda pentru verificarea activităţii demnitarilor de orice rang, dar nu intenţionează să participe la răfuiala cu fostul preşedinte".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?