Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Un renumit interpret rus a nimerit într-un accident teribil

29 iun. 2017,, 16:30   Externe
2267 0

Cîntărețul rus Dominik Joker a ajuns într-un accident teribil, aflîndu-se la volanul unui ATV. Vehiculul s-a răsturnat peste interpret, rupîndu-i coaste și spărgîndu-i capul.

Fiind în drum spre pescuit, artistul, în vîrstă de 36 de ani, a pierdut controlul vehiculului. Dominik Joker a menționat că a avut un accident absolut ridicol.

Cîntărețul nu a văzut șanțul, deoarece nu erau semne de avertizare. „Două roți din față ale cvadriciclulului au ajuns în șanț, am zburat de pe el, iar el a căzut peste mine și mi-a spart capul”, a spus actorul.

Joker a adăugat că și-a pierdut cunoștința pentru un timp și a fost găsit la zece minute după accident. După examinarea victimei, medicii l-au lăsat să meargă acasă, transmite Life.ru, cu referire la Super.

Doar peste cîteva săptămîni s-a constatat că cîntărețul și-a rupt șapte coaste. În urma unor investigații repetate i s-a recomandat să treacă un curs de reabilitare: pe lîngă fracturi el a fost diagnosticat cu un traumatism cranian și comoție cerebrală, precum și leziuni ale organelor interne.


„Nu m-am așteptat că neglijența va avea consecințe atît de grave”, a declarat Joker și a menționat că azi se va interna la un spital. Pentru cele întîmplate el dă vina numai pe sine.

„Nu am nicio pretenție față de nimeni. Voi fi mai atent”, a specificat actorul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?