Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un hoț s-a pricopsit cu două genți pline cu băuturi alcoolice (VIDEO)

28 iun. 2017,, 12:20   Societate
2943 0

În noaptea de 27 iunie curent, un echipaj mobil 902 a surprins în flagrant delict un individ în timp ce spărgea sticla unui frigider amplasat pe trotuar, din care fura mai multe sticle cu băuturi alcoolice, notează NOI.md.

Văzînd polițiștii, individul ar fi încercat să fugă de la locul faptei într-o direcţie slab iluminată, însă a fost imobilizat și încătușat în scurt timp.

Tînărul, în vîrstă de 21 de ani, avea un comportament neadecvat, fiind în stare de ebrietate.

Individul avea două genți pe care le-a umplut ochi cu sticle de bere și băuturi răcoritoare.

Pentru isprava sa bărbatul riscă să fie cercetat penal pentru furt şi sancţionat cu amendă în mărime de pînă la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.


Alţi trei indivizi au fost surprinşi consumînd droguri într-un automobil parcat pe srada Saharov din sectorul Rîşcani, care s-au dovedit a fi cu vîrstele cuprinse între 27 şi 42 de ani. Asupra lor poliţiştii au depistat un aparat confecţionat artizanal destinat consumului de droguri, precum şi o substanţă uscată cu miros specific, asemănătoare etnobotanicelor. Aceştia au fost escortaţi la Inspectorat pentru documentare, iar substanţa vegetală depistată a fost sigilată şi remisă experţilor criminalişti. Ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?